Competitie informatie SENIOREN voorjaar 2018

 

Beste leden,

 

De Voorjaarscompetitie is voor veel spelers en verenigingen één van de hoogtepunten van het jaar. Voor spelers betekent competitie spelen een teamprestatie neerzetten, onderlinge concurrentie en trainen voor een doel. Ook voor verenigingen is de competitie belangrijk. Niet alleen omdat het veel sfeer en gezelligheid op de club brengt, maar ook omdat competitie spelen voor een sterkere binding met de club zorgt.

 

INSCHRIJVEN

Vanaf heden tot en met 10 december heb je de gelegenheid om je in te schrijven voor de voorjaarscompetitie. Inschrijven kan door dit <inschrijfformulier> in te vullen en te versturen naar competitie@lewabo.nl.

 

AANBOD 2018

Het competitie aanbod/mogelijkheden, waar je voor in kunt schrijven :

 

BEVESTIGING INGESCHREVEN PLOEGEN

Zo spoedig mogelijk na de digitale verzending van de inschrijving, ontvang je van ons een mail met daarin een pdf met het complete overzicht van de inschrijving. Het is van groot belang dat je deze bevestiging op juistheid en volledigheid controleert. Eventuele afwijkingen ten opzichte van de inschrijving kunnen dan mogelijk nog tijdig en kosteloos worden gecorrigeerd.

Wanneer er op 12 december geen bevestiging van ontvangst is ontvangen, dan verzoeken wij je telefonisch contact op te nemen met VCL Sander Ummels op 06-30366443.

Let op: lees onderstaande even goed door!

Zolang de inschrijving nog open staat, kan je nog wijzigingen en correcties aanbrengen. Je moet daarna de inschrijving wel opnieuw verzenden. Je ontvangt dan ook een nieuwe bevestigingsmail. Wanneer je de bedoelde bevestigingsmail niet ontvangt, adviseren wij je de spam box te controleren. Mocht de mail daar ook niet in zitten, dan adviseren wij je hierover zo spoedig mogelijk met ons contact op te nemen.

 

NIEUW IN 2018

Wijzigingen competitiereglement in verband met invoering competitie nieuwe stijl:

  • Verkort spelen dubbelpartijen: verplicht laatste set beslissende wedstrijdtiebreak;
  • Uniformering benaming van competitievormen;
  • Vanaf 2018 is het makkelijker om invallers te regelen;
  • Reglementaire mogelijkheid tot gebruik van binnenbanen.

 

VRAGEN?

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen over de Voorjaarscompetitie 2018, neem dan contact met ons op via: competitie@lewabo.nl


Met sportieve groet,

Sander Ummels