Inloggen?

Als lid van lewabo is het mogelijk om in te loggen op deze site. Je kunt dan bij informatie waar niet-leden niet bij kunnen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan de ledenlijst met adressen en telefoonnummers. Of in het geval dat je beheerder bent van een onderdeel van deze website; door in te loggen heb je dan wijzigings rechten op dat onderdeel en kun je de site met informatie aanvullen/wijzigen.

Wat te doen?

A. De webmaster van de site heeft de mogelijkheid om alle leden met een geregistreerd mailadres in de ledenlijst een inlogcode en wachtwoord toe te sturen. Stuur een reactie via deze site naar de webmaster(webmaster@lewabo.nl) en vraag een inlogcode aan. (Lees ook hieronder indien mailadres niet bekend is bij Lewabo)

B. Mailadressen moéten bekend zijn bij de KNLTB(*) en via de ledenadministratie van Lewabo verstuurd worden. Jouw juiste mailadres  is dus een vereiste om in te kunnen loggen. Indien je geen mailadres geregistreerd hebt staan bij Lewabo, volg dan onderstaande stappen:

1. Vereist = een geldig mailadres

2. Je mailadres kun je mailen naar de ledenadministratie = ledenadministratie@lewabo.nl

 

(*)Uitleg: Het mailadres zal vervolgens naar de KNLTB worden verstuurd waar het aangevuld wordt in de lewabo gegevens. De beheerder van deze site kan vervolgens de gewijzigde ledenlijst (dus nu mét je mailadres) binnen halen op deze site. Pas vanaf dat moment kan hij je op betreffend mailadres een wachtwoord en inlognaam laten toekomen.

Het is niet anders dus als je wilt inloggen....volg deze procedure en stuur direct een mail met je mailadres en je naam naar ledenadministratie@lewabo.nl !

 

Vragen/opmerkingen procedure of problemen met inloggen? Mail de webmaster = webmaster@lewabo.nl